Anotace: Zapadl jsem jako slunce za ratanový gauč. Co z toho plyne? Hlídejte si noc.. :)
už sem jí četal dávno a líbila se mi, ale nevěděla sem co napsat. te´d se mi taky líbí a pořád nevím co napsat
28.02.2008 15:03:00 | Melfëa
noc mi zdrhla, mrcha... ale lék proti stresu mám: stát se ignorantem! ty nic nebolí...
(taky dobrá Báseň. a díky za komentář. vyrostla jsem o tááákovej kus! :-)
25.02.2008 19:49:00 | lidus
jo jo jo... co z toho vyplývá?? Těžko říct... napsat... jen roboti ví, že ProsPeRuješ ;)
24.02.2008 15:08:00 | prostějanek