Dva proužky
Uslyší z kostela
ten něžný smích
zas se jí zdá
že slyší zvon
je tu jen postel a
nepadá sníh
jsou sami dva
jen ona a on
................................
o měsíc později...
................................
...a vítr co jarem voní
lehounce pohne záclonou
slunce se k tobě skloní
a srdce buší s ozvěnou...
...před rájem někdo zametá cestu
andělé lijí víno do sklenic
a na těhotenském testu
je o jeden proužek víc...
Přečteno 377x
Tipy 30
Poslední tipující: Kett, Verule, Adrianne Nesser, Severka, Lorraine, Romana Šamanka Ladyloba, Aťan, Psavec, jesterka, just me, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)