Klubko citů..
Anotace: ... zase duše, myšlenky a zmatek...
Jen čtyři prázdné zdi
znají má přání a sny..
Na cárech papírů
dívám se do svých dnů..
Se zmatkem v duši..
Prožívám, co málo kdo tuší..
Srdce mi buší..
Ubrousky slzy suší..
Hlavu mám v oblacích..
A někde hledá cíl..
Pak stačí malý mžik..
Topí se v kalužích..
Duše pak neví..
Kde najít chvění..
Podléhá tlení..
A vztek v ní pění..
S klubíčkem citů..
V srdečním labyrintu..
Bloudím krajinou..
V hlavě s lavinou..
Sypou se myšlenky..
Chucené solí
pak trochu bolí..
A ty co s cukrem jsou
za láskou jdou..
Přečteno 382x
Tipy 11
Poslední tipující: PIPSQUEAK, toužím.jít.dál, 0-0, grázlík, FATA MORGÁNA, Psavec, Bíša, Severka, IvoMaria, WhiteSkull, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)