Moc hezky napsané, člověka to donutí zapřemýšlet. Já si myslím, že princeznami jsou všechny dívky. Ale s těmi princi nevím.... :-)
30.12.2008 13:03:00 | dreamer.
Jenže zas- kdyby to všechno šlo tak hladce, tak by to byla za chvilku docela nuda...ale s těma pohádkovýma koncema souhlasím, to jo;-)
26.02.2008 11:12:00 | Veru