Devět měsíců
Klenuté nebe
nad obloukem milostných vět
složených do kytice lyriky
pro tebe
staniol hvězd
blikal tmou
symboly prastarých světů
dřímaly v náznacích slov
a ještě starší čas
jako jeden šroubek
vykutálený z orloje
...zapadl do mezery dlaždic
a vítr ržál
a dlaně se nám chvěly
ležíš mi na rameni
a celý vesmír svítí
svítí nám na cestu...
..................
nikdy nevyřeším všechny rébusy
nikdy neodpovím na všechny otázky
ale na jednu odpovědět můžu si
nemůžem žít sami -bez lásky
Přečteno 362x
Tipy 27
Poslední tipující: Martinecka23, Verule, David., akneliam, Severka, dva, Žqáry, isisleo, prostějanek, Marcella, ...
Komentáře (5)
Komentujících (4)