Loutka ze skla
Jedni se na mě dívají skrz prsty,
druzí po mě nezdvořile chňapají.
Mezi který patříš Zlato ty?
Nesnaž se mi tvrdit, že mezi jedince, co mě chápají...
Takoví totiž nejsou.
Já jsem jenom loutka ze skla,
která se řadí mezi zboží,
požaduje se po mě jenom abych se leskla,
a byla "boží"...
Nic víc..
Ale abys věděl :
až pudeš zejtra kolem výlohy toho novýho obchodu,
já už tam nebudu..
Koupil si mě jeden blázen,
co mě jen tak pro srandu hodil na zem..
(Ovšem nejprve si vychutnal mou náplň)..
Směšný...možná říkáš si, že mám až moc rozumu,
na to, že jsem jen flaška od rumu.
Přečteno 276x
Tipy 1
Poslední tipující: ludmil
Komentáře (1)
Komentujících (1)