Wau...! Já teda jenom koukám a nemám co dodat... Všechno už bylo řečeno ;)
28.05.2008 22:30:00 | colorka
Souhlasím s tebou i s komenty. A hodnocení? ...jedno z nejlepších dílek, co jsem tu kdy četl.
28.02.2008 08:07:00 | Aťan
chápu..
i když.
tak trochu f tom tápu..
nikdo nedává a ani nebere věčně..
egoismus obepjal nás..
neskutečně..
nikdo nemá patent na rozumy..
nikdo..a přece každý z nás
se sem tam jako člověk chovat umí..
pocity..
z toho dění kolem..
sem tam prasknou jako vřed..
zasměj se..když se srazíš s volem..
a pravdu..
hledej vždy uprostřed..
mno..sem se zas nak rozkecal .o))
(lidé a názory se mění jak počasí..
jednou by tě láskou sežrali a pak..
vytahali za vlasy..)
28.02.2008 06:55:00 | Bean