Opět máš můj tip. Malinko by sis s tím mohla ještě pohrát, -první sloka i,i,i,i druhá e,e,e,e ale jinak mne zaujala a má nádherný konec. Jen tak dál.
26.03.2008 11:06:00 | J.Švihovský
nejde o vyhrání..
jde o slzy..
co zacinkaly v dlaních..
snad aby se proměnily
k pousmání .o)
02.03.2008 17:31:00 | Bean
Přesně tak, Niky má pravdu. Láska není hra ani boj, proto v ní nemůže být ani vítězů, ani poražených.
Možná jsem jen nepoučitelnej romantik, ale jsem už holt takovej.
29.02.2008 14:18:00 | Dračičák
Nevím, je fakt, že láska se dá brát jako prohra, či výhra, ale jen v jistém smyslu, do jisté míry. Láska a nenávist ... zvláštní to spojení. Není to jen o boji, kdo z koho, i když, jak tak koukám kolem sebe, tak je to asik nějaká móda a to docela to zamrzí a někdy dost zabolí ...
28.02.2008 21:03:00 | NikitaNikaT.