Reklama na život
v reklamě na život
vídáme velké bílé zuby
v životě
cítíme jak to bolí
unikátní vibrační systém
zajistí nám život
jiný než ten
v kterém tuhnou klouby
v pohodlí domova
kam ostych nemůže
držím se za páteř
věda snad pomůže
jednou…
Přečteno 385x
Tipy 5
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, Romana Šamanka Ladyloba, Syala, smudlinek
Komentáře (1)
Komentujících (1)