ANOTACE
Anotace: ...potají,všichni to šeptají
.
Chtěl bych jen říci
Že chybující
Není co říkám
Moh´ jsem vám povědět
Co to zas kecám
Vždyť je na přetřes
Když si sám vykám
Láska je čarovná
Všichni ji mají
Pak si to říkají
Někdo to tají
Smuteční ódy
O formách bytí
Působí na city
Těch cizích lidí
Boha jen prosíme
Aby nás nechal
My prý ho nechceme
Sotva nás počal
Vnímáme jen něco
Co se nám hodí
Vidíme nebohé
Někdy to bolí
Potom trpíme
Oni si žijí
Ve světě samoty
Klidně si hnijí
Na bedra souvěrců
Pokladli kříže
Pěkně se zbavují
Své vlastní tíže
Zase jsou zahnutí
Zvedájí hlavu
Kdekdo se raduje
setnem tu pravdu
Přečteno 325x
Tipy 24
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Duhová, jitro, Aťan, s.e.n, pavlis, Lota, jsem nikdo, Psavec, Bíša, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)