Vzpoura odkopnutých hraček
Když hračka v bohatym království leží sama,
smutná, odkopnutá, protože má milion lepších nástupců,
pro svou paní přestane být dáma,
když přestane něco znamenat, v tomhle světě bohatejch tupců.
Když včera byla nejoblíbenější hračkou,
a dnes leží pod pračkou,
když zachmuřelá odplatu kuje,
a z očí jí zlý chtíč vykukuje...
*****
V temný podvečer s pistolí v ruce,
vyráží zachmuřený hračky proti tobě,
jen pohnou prstem prudce,
a kulku ze zlatý pistolky máš v sobě.
...to si asi nečekala...
Přečteno 318x
Tipy 2
Poslední tipující: ludmil
Komentáře (1)
Komentujících (1)