Tak zřetelní
Anotace: Rozpoznat se dají - zamilovaní:-)
Tóny...
melodie vitality
v očích šťastné lampiony
počítání do desíti
okusování plátků okvětních
v lásce lichopočetní
když šípy rozdírají rány
na tváři pouhé pousmání
výraz psa co jazyk plazí
život lokat bez nesnází
a kolem se dějí divy
...rozum ptá se : proč a kdyby
Přečteno 272x
Tipy 9
Poslední tipující: Bean, isisleo, drsnosrstej kokršpaněl, IvoMaria, Bíša
Komentáře (2)
Komentujících (2)