ty lásky vysněné
aby vás ďábel spral
na přáních věšené
co bych Vám vykládal ...
*- ... každý člověk a každé zvíře ti jednou přijde do rány když se umíš cele ovládnout a umíš vyčkat ...
.... protože nedočkavost a spěch ... už zahnaly nejedno vzácný zvíře ...
01.03.2008 01:09:00 | HarryHH