haiku haječku
...
komáří sonet
rozeznívá jarní déšť
píšťalkou větru
...
ema
...
barevné nebe
načechrané vichřicí
vykvetly mraky
...
u sedmi cest
...
pohladit kámen
zrcadlo hladiny čeřit
nebe na dlani
...
***
němý básník sní
že svou báseň vysloví
třeba šeptáním...
...
Přečteno 468x
Tipy 32
Poslední tipující: Skywalker, NikitaNikaT., j.c., jedam, Pavelpaja, Adrianne Nesser, Aťan, spare, Robert Thomas, Bíša, ...
Komentáře (11)
Komentujících (8)