Bandyta
Anotace: ...
Sbírka:
Lidé
Vítr uhání
pouští.
Kojot čeká
v houští.
Písek dostává
se všude.
Snad na poušti
nějaký zbude.
Zrnka mám
po celém těle.
Plahočím se zde
již od neděle.
Utíkám před šerifem,
před zákonem.
Za návštěvu banky,
s revolverem.
Jistý trest
je cela.
Malá místnost,
zatemnělá.
Já však prchám
s koněm svým.
Až v Mexiku
se zastavím.
Komentáře (1)
Komentujících (1)