Anotace: včera večer
Měla bys pořád to svoje hodný srdíčko. Ta báseň mi připomíná bezesné noci, strávené s několika šálky silného kafe, nebo čaje, nad nějakou zapeklitou věcí která přes den nemá čas, aby se sama udělala :-)
12.03.2008 09:19:00 | Thilain
Dala by sis aspoň pořádně hustý kakao:-) Taky kafe můžu, ale raděj bez lógru...
03.03.2008 13:47:00 | Veru