A já byl taky hezky " zašitej ":-))). Déšť já rád, bouřku mezi dveřmi, pohromu z bezpečí domova...
05.03.2008 16:33:00 | cevert
Koukám, že se nám to někam posunulo...
pan profesor nechce býti nulou,
a rád si hraje na krále,
nechápe, že měl namále,
a aby lidem kápl do noty,
neváhal vyhrabat korunovační klenoty.
Máme s ním ale trampoty:-(
03.03.2008 20:52:00 | spare
když se chce..
tak jde vše..
a těžko něco na tom změní..
globální oteplení
(a navíc v něj nevěří ani pan president :o))
03.03.2008 20:20:00 | Bean