Březnová...
Kolik je do roka dní...
kdy se tak krásně rozední
kdy se tak krásně do roka
objeví kolem potoka
nádherné sněženky
překrásné bledule...
Kolik je do roka nocí...
kdy se ti vrátí ten pocit
kdy víš že zima skončila
radostí by jsi tančila
nádherné hvězdy
překrásná obloha...
.........
Je tolik dní
kdy rozkvétáš
jsi jasnější
než světla hvězd
jak vítr jarní
prolétáš
jsi krásnější
když začneš kvést
Jsi březnová...
Přečteno 395x
Tipy 31
Poslední tipující: Verule, Kett, ona, takova, prostějanek, Aťan, Lota, jedam, Roger, Bíša, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)