Až já tu nebudu
Až já tu nebudu,
budu se smát
a se samotnou smrtí
tancovat a karty o duši hrát!
Až já tu nebudu,
tiše se usměji,
tomu jak smrt podkopla mi židli
a dala novou naději.
Přečteno 296x
Tipy 2
Poslední tipující: dream in emptiness, Bardot
Komentáře (1)
Komentujících (1)