K D O
.
...Miluji tě Markéto
i ty popleto
...tys´ to nepoznala?
Kdo nosil úlohy
ve škole opsaný
Kdo nosil přes louku
plnou náruč květin
Kdo dveře otěvřel
aby jsi vstoupila vně
Kdo čekal nejednou
až vaši ulehnou
Kdo hladil tvé vlasy
když vedle lehla jsi
Kdo dělal vrbu lží
když´s chtěla pravdu zřít
Kdo ti dal na tramvaj
když neměl na taxík
Kdo čekal na Tebe
...nikdy jsi nepřišla
Kdo ti dal kapesník
posmrkaný žalem
Ke komu ses vrátila
odřená životem
...a už nebyl volný!
.
Přečteno 313x
Tipy 27
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Princezna.Smutněnka, Walentine, Verule, Meriel, WhiteSkull, Bardot, Robert Thomas, Lorraine, takova, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)