Anotace: nechci prosit.ale prosim..prosiim..prosim!
Líbilo se mi to celkově a jinak se ztotožňuji s Beanem a kopretiny také miluji.
05.03.2008 07:42:00 | takova
to je ten na rozloučenou?
pokynul bych..
kopretinou.. .o)
mno..závidím ti..ve svém věku jsi daleko..
tak..ať si za čas zas o kus dál..
04.03.2008 23:18:00 | Bean
Přesně tak, ten konec... Hlavně nikdy nesmíš zradit sama sebe! Ale v celý básni je velká velká pravda... Taky se mi líbí ta chladnost (přeju si být mrtvá jako tvoje touhy) a do toho i ta naléhavost(moje naděje nikdy nevykrvácí)... Celkově super.. Kazí mi to jen to vědomí, že to ti to jde z duše... Mrzí mě, že se takhle trápíš...
04.03.2008 22:49:00 | Liss Durman