Anotace: Tohle jsem psala, když mi bylo skoro tak mizerně, jako teď. Stýskalo se mi po těch samých lidech. Je věnována člověku, kterého si strašně moc vážím nejen pro jeho osobitou moudrost a po kterém se mi stýskalo a stýská úplně nejvíc.
Tak tahle není z tvých nejlepších - zdá se mi taková dětská. Pěkná pohádka bez hlubšího podtónu. Víš, co je zajímavé - skoro u všech těhle starých básní si pamatuji kdy jsem je četla poprvé i se všemi podrobnostmi toho okamžiku. třeba tohle bylo ve výpočetce. Přineslas jí tam, mávala papírem nad hlavou a trvdila, jak se ti zdá úžasná... a víš co, já ji nepochopila a nevěděla, jak ti to říct, tak jsem jen mlčela a připadala si hloupě :-))) Nikdy mě neoslovovala, promiň (asi jsem proti té básni zaujatá :-)))
29.01.2008 21:13:00 | Lisa.Ginmi