Stanu se Tebou

Stanu se Tebou

Anotace: život je otázkou priorit

Co chci a co nechci
já nechci další lekci
a chci Boží Protekci
nechci lásku a erekci
já chci na obloze lítat
a už tě nechci líbat
chci být orlem na obloze
a né hadrem na podlaze
chci být vystřelenou kulkou
a nechci ztrácet čas s holkou
chci být Pýchou Matky Země
a né toaleta v domě
chci být Blažeností Duše
nechci bejt falešná rauše
chci se stát sám sebou
nakonec se stanu Tebou, Bože.
Autor Andakar, 05.03.2008
Přečteno 279x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel