JEDNAPANÍPOVÍDALA
Anotace: ...už jste to slyšeli?
Hlásili v rozhlase
poplašnou zprávu
že píšou básničky,
"už zase"
A k tomu k ránu!
Vy jdete do práce
oni si "myslí"?!
Vymýšlí blbiny
ještě to píší.
Některé přisprostlé
prožrané láskou,
ostatní přitroublé
myšlenkou krásnou.
A co ty o Bohu?!
nemají vkus
Hlavy ma´j nahoru,
fuj,je to hnus.
Ty které o dětech,
můžou jen snít
Jen hezky píšou
a chtějí je mít.
Máme jich habaděj
zasraných spratků
ulice,baráky smrděj,
od jejich zvratků.
Poslyšte Blazsková
...pudeme domů
mám eště po starém
flašuru rumu
a slyšelaste žeta odvedle...
Přečteno 340x
Tipy 19
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Verule, CHoKoLaTeKiss, Danah, Vlk v rouše, Psavec, isisleo, Robert Thomas, labuť, Lisa.Ginmi, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)