Titulek nemá titulek, tudíž je bez titulku
Anotace: Snaž se nejprve pochopit sebe sama, jakožto nějakého nepodstatně podstatného tvora...pak teprve odsuzuj ostatní
Hluchý je svět, slepější jsou nory, zemina v květ, slunce a hory.
Vysoká skála, hluboká jeskyně, stínu jen z mála, přesto však tma zde je..
Kdo takto učinil?..Bůh, nebo osud?
Čím lidstvo uspěje?..Je nějaká naděje?
Nevěšti osud, nekoukej do karet
Vše odsud posud, sic pohleď do sebe!
Přečteno 306x
Tipy 4
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, ludmil, trrtrr
Komentáře (0)