Pár řádek poezie...
Anotace: všichni to znáte. ale málokdo o tom mluví... tak tedy já.
Uhodíš do zvonu, cinkne to? Stěží...
Do ulic snáší se tichounce tma
A bílé vločky pomalu sněží
Hrají na honěnou. Však je to jen hra?
Hoď kámen do vody. Šplouchne to? Stěží...
Je ticho, jen srdce trochu bije
A hodiny na zdi si monotónně beží
Čas kouzlí z duše pár řádek poezie
Hoď slova na papír. Pomůžou? Stěží...
Přečteno 310x
Tipy 20
Poslední tipující: pejrak, callowsick, emi-lee, Já Esther Ruth, malá čarodejnice wiggová netopýrková, Bíša, Bardot, Robert Thomas, Lota, labuť, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)