Nikdo roky zpět nevrátí
už i čekanka to ví
možná si nadělala do gatí
tak proč jemu to nikdo nepoví
23.05.2008 00:49:00 | SZN
čekanka...
voda z květů zrak posiluje,
cikorka se z ní připravuje,
na játra, slezinu vzácný lék,
nepodceňuj um čekanek!! ;o)))
(jako ježibaba jsem prostě musela přidat ze svého..
až s časem poznáme pravou podstatu moudrého..;o)))
06.03.2008 18:38:00 | Cecilka
Taky jsme si s holkama hráli na skovávanou. Některé se skovali tak důkladně, že je po delším čase nikdo nehledal.
06.03.2008 13:32:00 | Aťan