Anotace: poslední dobou si uvědomuju spoustu věcí...
Moc pěkná... taktéž souhlasím, i když si myslím, že zase takvouhle pohodu, jako ty a dalších pár, nemají všichni. A to je taky potřeba si uvědomit, ta představa už zase tak pěkná jako tvá báseň není ... :)
06.04.2008 10:25:00 | Puck
Jj, souhlas, všude dobře, doma nejlíp! Doma je bezpečí, domov, tam můžeš dělat co chceš, ale také víme, že tam nikdy navždy nezůstanem ...
24.03.2008 09:14:00 | NikitaNikaT.