červeň prvních jahod
do Tvých vložím tváří
až rudý zčervená se mák,
že s Časem vyhrá závod
kdo neměří své stáří
to zná i krákoravý pták
***
Jiří s.
06.03.2008 22:32:00 | j.c.
. . . mé loudavé kroky do zastíněných míst kde těla jsou láskou označená . . . průvodcem je tato procítěná báseň.Děkuji!
06.03.2008 22:20:00 | Těšínský
mám veeelkou radost..
když se někdo těší..
tak nějak..se v poslední době
všichni kolem věší..
06.03.2008 22:12:00 | Bean