Pra,pra
Anotace: O tom co se stane, když umře zámožná babka.
viděli prapraprababičku
jak zapraprasila si lžičku
a potom prpraprababička
zavřela navždy svá prapravíčka
když se pak proproprobudila
nebyla vlastníkem prapratěla
koukala na prapraprasousedky
jak kradou její prapraTonetky
Přečteno 307x
Tipy 2
Poslední tipující: ludmil
Komentáře (1)
Komentujících (1)