A znovu píšu,
není to jen o skládání
a o rovnání hran...
vždy je třeba
brát do úvahy,
nestavíš větrolam...
Čas, prostor, možná měl by stačit,
ale je to jen klam...
Nepodceňuj magické dráhy,
nezbytné pro význam...
;o)
(jako ježibaba jsem prostě musela)
06.05.2008 18:39:00 | Cecilka
Tak to přeju mnoho sil a zdaru...ty šutry taky něco vážej ;-)
05.05.2008 20:42:00 | Chancer
Hlavně musíš spočítat správný směr slunce a měsíce, jinak ti napařej pokutu. Postavit solární a lunární kalendář z tak obrovských šutráků není sranda. Za chatou už jsem v půlce...
09.03.2008 16:10:00 | Aťan