Myšlenky...
Anotace: Někdy, když myslím, že jsem nalezla odpověď, přijde další šedý den a sfoukne ji jako domeček z karet.
Bloudím mezi myšlenkami.
Můj mozek je jak hlavolam,
nejtěžší mezi hlavolamy.
V něm stále bloudím dál.
Otázky však vyplouvají náhle
a zevnitř mě jich stále mnoho zžírá.
Jako mor jež neustane.
Jsem jako netvor, jež zmírá.
Netvor, jež nenáviděn
měl by navždy být.
Ten, jež chce být milován
a lásku nechce skrýt.
Přečteno 294x
Tipy 4
Poslední tipující: lady_esik, Bíša, WAYWARD
Komentáře (0)