Anotace: První rande, sníh, zima, tma, Žofín a mámin kabát :o)
Sbírka: Na rozloučenou
Moc hezká básnička. Šel jsem dnes do práce nějaký nabručený, ale po přečtení této nádherné básničky, jsem si vzpomněl na všechny ty oči ve kterých jsem se kdysi topil a je mu už moc fajn. Díky.
10.03.2008 07:54:00 | J.Švihovský
... začátek druhý sloky se mi líbil vždycky nejvíc, to zítra sněžilo, jen ty malíčky mi tam chybí ...
09.03.2008 22:24:00 | Nic nic nic