22/6/2005 dnešní pochmurný den...svádí k bláznovství jen
v kapičkách ranní rosy vidí se dítě bosý,
sedí tam v trávě a loučí se právě...
s maminkou co někam odchází,
k dítěti stařena přichází...
slzyčky kanou po dětské tváři,
babička říká, je to jen stáří...
není třeba plakat, matka je v ráji,
slzyčky utři vždyť tě jen pálí...
Komentáře (0)