Snůška hloupostí
Nic dnes nevymyslím,
mám v mysli vymýtíno.
Haló, pane, budeme si hrát,
při nejhorším jenom povídat?
Uvařím vám čočku, hrášek nebo mák,
ale nejsem macecha, na ples můžete, na kytaru hrát.
Já si dám ledovou sprchu a pak....
možná chytnu rozum, začnu pěkně psát.
Přečteno 308x
Tipy 1
Poslední tipující: WAYWARD
Komentáře (2)
Komentujících (2)