Střípky z mozaiky I. - rudo-béžový
Anotace: Jen lehounký pocit...
Drobounké bílé kvítí
Zdobí skráně luk
Snad touhou šediví
A poblíž měst?
Tam je snad jen hluk
Chci někam daleko
daleko do polí
kde voní pšenice
Pár klasů voňavých
do dlaní vezmu si
Chytíš mě za ruce
za ucho dáš květ vlčích máků
Políbíš na ústa
Vesmíru pozdrav letní
pošleme po bodláku
Pojď – na tu krátkou chvíli
zastavíme Čas i svět
Protože jinak zbyde jen málo
Vzpomínky
a ten něžný rudý květ
Přečteno 323x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
Komentáře (1)
Komentujících (1)