Z ulity..
Anotace: Slova písničky, kterou jsem i s melodii vymyslela:)..najdete ji tady: http://thesssinka.webgarden.cz/nahravky
Z depresí stavíš si síť kolem sebe,
z nešťastný lásky díváš se na nebe
a není tu nikdo kdo chtěl by tebe..
Jsi jako zahrada
co jednou má vykvést
a zatím není pastvou pro oči
Jsi zahrada prázdnoty co iným chybí
a není tu nikdo jako ty..
Svět není součást tebe..
ale ty si součást světa..bohužel..
Ale dnes dnes dnes
sfoukni tu svíčku
přednes přednes přednes
že překonáš tu přechodnou smyčku
Plechovej porcelán
jsi jako motýlek
i když jsi dlouho
byla bez křidýlek..
Přečteno 253x
Tipy 6
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, hyenka, Loudilka, Bíša
Komentáře (4)
Komentujících (4)