Anotace: .............
Dopisy, to už šlo podle mě uplně dopryč, teď je to samej email a smska... taky je píšu, ale nevadilo by mi dostat "obyčejnej" pohled z dovolený..
12.03.2008 15:13:00 | jaňa
Celkem pěkná básenka, nedá mi to zmínit, že dnes se už moc dopisy neposílají, tedy milostné, či takové nějaké, dnes jsou SMS, maily, QIP, ICQ, Skype, Mesenger ... a kdo ví co ještě, ani to všecko neznám.
11.03.2008 18:06:00 | NikitaNikaT.