Loupežník
Anotace: ...
Sbírka:
Lidé
Flinta za opaskem,
husté vousy.
Na obchodníky
si zuby brousí.
Číhá za stromem
koho přepadne.
Koho jet lesem,
zrovinka napadne.
Je nelítostný,
bere vše.
Cennosti
a zlato nadevše.
Loupení,
nic jiného nezná.
Dej sem prachy!
Věta běžná.
Přečteno 304x
Tipy 1
Poslední tipující: Šerák
Komentáře (1)
Komentujících (1)