Prach na cestě
počítám hvězdy
která z nich nespí
oči se zamžily mrazem
dálek
někde tam daleko
spíš i ty
ruku kolem ramen
neznámých
je ticho
ze sna pípnul pták
pláču zrovna tak
nevíš to
slova na váze osudu
tak lehká, že nebudu
s nimi počítat
těžké kroky brodí se
vzpomínkami
od tebe dál
jsou teď samy
naučila jsem se tě
milovat
Přečteno 233x
Tipy 9
Poslední tipující: NikitaNikaT., Psavec, vodnař, Raduzk, Bíša
Komentáře (2)
Komentujících (2)