Vzpomínky
Anotace: ...pro Anděla... s malými křídly...
a vzpomínky prchají
opouští mysl
jen blázen věří
že zůstanou na vždy
to co jsi včera
v srdci nesl
může nést zítra
klidně každý...
držíš mou duši
za malý cípek
pomalu ztrácíš
odvahu svou
čekáš až příjde
ten správný zítřek
a zatím vzpomínky
mizí si tmou...
jsi moje vzpomínka
marně tě hledám
pomalu bledneš
a mizíš v čase
už svoje další dny
čekání nedám
tak naposled
-Anděli vrať se
Přečteno 365x
Tipy 8
Poslední tipující: carodejka, Vladimír P., drsnosrstej kokršpaněl, Psavec, Šerák
Komentáře (4)
Komentujících (4)