Anotace: ***
moc hezký:-) je třeba asi přestat vzpomínat........ale očem by sme pak psali vid?:-))
13.03.2008 07:19:00 | jára spots
Jj, smutná báseň, plná citů. Tvé psaní mi někoho připomíná ... nutí mě se zamyslet a to je dobře :o)
12.03.2008 21:54:00 | NikitaNikaT.
Moc povedená, i když hodně smutná :o) Taky to znám ... a tak Ti moc držím palečky, ať Ti brzo září Slunce ve dne i v noci :o)))
12.03.2008 19:39:00 | Beepat