Úkryt
Anotace: ...je stará tak 10 let, ale jakobych jí psala dnes, ach jo, přemýšlím, kde asi dneska spíš....
Dneska si se smrtí na život budu hrát,
budem se opíjet, milovat se a smát.
Budeme po sobě vztahovat ruce
má moje srdce na dlani a já její
marně hledám...
až dlaně se mi chvějí...
Přijď zpátky!!!!!!
Nechci kořeny květinám líbat!!!!!!
Chci usínat na mechu...
a do Tvých očí se skrývat.
Přečteno 323x
Tipy 18
Poslední tipující: Danger, pejrak, Vladimír P., Mácha, Psavec, jára spots, Petbab, labuť, Fauna a Flóra, Belmon, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)