Anotace: čistě automatický text - buďte shovívaví ;-)
Až po krk plavala
v té sladké limonádě
až se jí vlásky ulepily
a ruce ztěžkly
a...
..
Moc se mi to líbilo, nevadí ti, že jsem to dala sem: www.poeziekristy.estranky.cz?Je tam samozřejmně i autor
13.03.2008 17:14:00 | .K.r.i.s.t.y.
krásné...oduševněle napsané..
Šla dál..
na městském nároží
po kotníky ponořená.
Ústa svá ponoří
probuzená žena.
Dešťovka z kaluže
chutná jako whisky
Třeba mi pomůže,
vytáhnu všechny misky
co mám doma
ve skříni..
účinek prý nemá
sedět jen v kuchyni.
Chci jako ty psát lechce
A obdivována být světem
Sakra..ale do deště si mi nechce..
A kdo uvaří dětem?
Zůstanu doma..
Teda..ne že bych měla děti, nebo se neuměla radovat z deště, ale napsala jsem to, jako varování..snít je třeba, i když je jídlo na plotně...a dnešní lidé jsou bohužel..takoví
Tys vystihle, jací bychom měli být..spontální..
13.03.2008 12:26:00 | Lady Carmila