Hledejme ... se
Anotace: buďme rádi, že jsme...
Nálada lehce rozválená
Myšlenky ženou se dál od břehů
Tvář něžně rozzářená
protkaná náručí úsměvů
Záblesk pocitu štěstí
s koutky rtů si rohlíkově hraje
Naděje lepšího zítřku
v duši každého z nás zraje!
Přečteno 470x
Tipy 16
Poslední tipující: WAYWARD, Aťan, Belmon, Marfuša, dva, pavlis, maena, Pišák, Beepat, Bíša
Komentáře (5)
Komentujících (5)