Anotace: Co je vlastně podstatné – život sám o sobě, nebo něco víc?
Krááása - mluvíš mi přímo z duše sestřičko ;-) (to jsem u tak staré básně ani nečekala - asi jsi vážně dobrá, smekám :-)
29.01.2008 21:21:00 | Lisa.Ginmi
:o)moudré, jen kdyby takhle přemýšlelo více lidí, jenže existují nenechavci a ti se o své životy nepodělí.
03.09.2005 15:58:00 | Sunny