SWEET
Anotace: jedna velká kniha
Přečetl jsem v Tobě
řádek pár
ta kniha je jak bible
je v ní tvá radost
smutek
a také žal!
Seš pro mě vůní!
a z tisíce květů
je jen jeden květ
co na stromě uzrál
a změnil se svět!
Budu Tvůj kocourek!
co myšku má rád
a pacičku podám
když budeš se bát.
Seš krásně hlučný hrom!
to Ty seš ta voda!
co přetéká a volá
a prosí o milost
a není to má vina!
že máš v sobě zlost.
Přečteno 406x
Tipy 19
Poslední tipující: Iva Borecká, Oto B., Lorraine, NikitaNikaT., Danah, carodejka, Natálie T., Albertinka, Psavec, melebele, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)