Korálky..
Vážu si korálky
okolo krku..
Každému z nich dávám..
Maličkou sloku..
Ten bílý korálek je plný něžnosti..
Rudý zas svádí mě k lásce a neřesti..
Modrý mi dušičku štěstím plní..
Žlutý mě píchá, jak v lese trní..
Zelený korálek mé snění vyplní..
Hnědý je loučení,láska i toužení..
Růžový korálek prosbou ku pomoci..
Černý je znamením hluboké noci..
Korálky hřejivé,
koulí se po dlani..
Nechoď pryč, ještě ne..
Nepřišlo svítání..
Přečteno 402x
Tipy 25
Poslední tipující: PIPSQUEAK, 0-0, Taog, Princezna.Smutněnka, Traci, Romana Šamanka Ladyloba, zena, pavlis, Bíša, Robert Thomas, ...
Komentáře (7)
Komentujících (6)