MOTORKÁŘI
Anotace: ...myslí si,že nezestárnou - někteří mají pravdu.
.
...Brm
Vibrace ve stehnech
......zatajený dech
kolem krásné plasty
...ledvinové vesty.
...Brm...Brm
Kožená pokožka a v ní - celé tělo
pod ním nablýskané - dost pořádné dělo.
...Brrrm...Brm
Hlava skrytá zcela
jak kosmonaut - hledí
na stupačkách visí
boty z buvola.
...Brm
Na zádech nějaká - hrbatá potvora
vycpaná ramena
veliká kolena
oře pevně svírá - je to jeho víra.
...Brrm...Brrm
Hluboké staccato do morku vniká
za kolem černá - čára už vzniká
...Brrrrr
po bílé čáře
ve svitu záře
vpřed slastně se ženu
za sebou objatou - vezu si ženu.
...Brrrrrrrr
Quadrupedante putrem sonitu quatit ungula campum
...Brrrrrrrr
Teď ho nic nebolí
nevnímá okolí
krásný má pocit
benzín je cítit.
...Brrr
Se slunce západem vrací se domů
prožitky vnímá - den plný klamů
Zhasnutý motor v garáži chladne
jen žhavá žena - na něho padne.
...Ach...ÁÁÁCH
Myslí si,že nezestárnou - někteří mají pravdu.
.
Přečteno 353x
Tipy 22
Poslední tipující: PIPSQUEAK, BARBYE, Gemyni, Lorraine, Verule, Aťan, Lota, Psavec, labuť, Bíša, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)