Edita
Krok za krokem
v záři lamp
čtyřhranných stínů
podloubí
zažloutlých prstů
cigaret
šanzonu brblajících
ráčkujících
hrdlem Edith.
Skočnou
nad Vltavou
derou se pod kůži
v Paříži
zvony
stakato
housličky a rety
tance
pochody
kamizolky
šapitó.
Nech jen být
šťávička v županu
nad římsou fouká
do oken
ó
ma amie.
Mlsně padá
negližé
rotující listí
šustí v dlaních mých
prostořekou hudrují.
A propos...
Nechám šustit
ústa
ta
která nás i poté
tolik
milují...
Přečteno 389x
Tipy 33
Poslední tipující: Levandule, el viento, Marfuša, kavec, Elizabeth-Lili, Monsignore, ludmil, GM, Pišák, Vlk v rouše, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)